Lasagne

Kuullota sipulit, käytä jauheliha pannulla.

Lisää tomaattisose, ripaus viinietikkaa, lihaliemi (jos haluat), porkkanaraaste ja mausteet.

Jätä kuplimaan.

Valkokastike:
ripaus rasvaa pohjalle (maito ei pala kiinni), kerma (valinnainen) ja maito lämpiämään kattilaan.

Kun maito on kiehumispisteessä, lisää juoksevan margariinin ja vehnäjauhon seos.

Sekoita kunnes valkokastike sakeutuu ja lisää juusto sekä mausteet (valkopippuri, suola).

Kasaa tyyliin jauheliha, valkokastike, levyt ja jatka kunnes ainekset on käytetty.

Päälle voi ripauttaa vähän juustoraastetta.

Puoli tuntia uunissa 220 astetta.

NAM
(mausteisiin chili, pippuri, lime, suola, paprika...

oman maun mukaan)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Paistijauheliha 10%4.7g8kcal0.9g0g0.5g0g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g0.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Parmesan formaggio da pasta0.3g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Maito plus rasvaton (Valio), annos 250g7.3g2.9kcal0.4g0.4g0g0g
Tomaattikastike Kypsennetty (Juvenes), annos 50g1.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g41kcal3.2g3g1.8g0.2g
Valittu annoskoko19g21kcal1.6g1.5g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.8g0.8g0.5g0.1g
Arvot/100g100g110kcal8.5g7.9g4.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377096