Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g4g14kcal0.3g2.8g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.4g8.4kcal0.3g0.1g0.8g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)3.5g4.9kcal0.3g0.2g0.4g0g
Appelsiinimehu, 2 dl0.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g132kcal2.6g12.6g8g0g
Valittu annoskoko19g66kcal1.3g6.3g4g0g
Annoskoko puolitettuna10g33kcal0.7g3.2g2g0g
Arvot/100g100g348kcal6.8g33.2g21.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576