Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 13g19kcal2.1g0g1.2g0g
Rypsiöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Purjosipuli 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 2.6g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Korppujauho 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g61kcal4.4g0.6g4.6g0.2g
Valittu annoskoko19g31kcal2.2g0.3g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal1.1g0.2g1.2g0.1g
Arvot/100g100g162kcal11.6g1.6g12.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230