Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.4kcal0g0g0.7g0g
Sokeri 0.4g1.4kcal0g0.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 18g6.8kcal0g1.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g30kcal0g3.8g1.4g0.6g
Valittu annoskoko19g15kcal0g1.9g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0g1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g80kcal0g9.9g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339