Vehnätön kauralastu (makeampi)

2dl kaurahiutaleita
50g rasvaa
1rkl kaurajauhoja
1tl leivinjauhetta
1dl sokeria
1 muna

Sekoita ainekset kulhossa.

Tee kokkareita pellille ja paista 200C uunin ylätasolla n. 5min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 49g185kcal7.2g28.1g3.6g4.9g
Becel Omega 3&6 lisätty oliiviöljy, annos 10g31g99kcal0.5g0g10.8g0g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g6.2g22kcal0.9g3.5g0.4g0.7g
Leivinjauhe 3.1g5.4kcal0.2g1.2g0g0g
Sokeri 52g213kcal0g52.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu38g48kcal4.2g0.1g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g1142kcal26g170.4g36.4g11.2g
Valittu annoskoko180g571kcal13g85.2g18.2g5.6g
Annoskoko puolitettuna90g286kcal6.5g42.6g9.1g2.8g
Arvot/100g100g317kcal7.2g47.3g10.1g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352241