Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g8.3g46kcal0g0g5g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g25g126kcal2.1g14.5g6.5g1.1g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g58g38kcal6.4g2.5g0.2g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Liivate 1.7g5.8kcal1.4g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g6.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g33g185kcal2.7g17.3g11.7g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g42g79kcal1.9g6.7g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g1006kcal29g93.4g56.8g2.2g
Valittu annoskoko180g503kcal14.5g46.7g28.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna90g252kcal7.3g23.4g14.2g0.6g
Arvot/100g100g280kcal8.1g25.9g15.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234892