Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.8g0.2g5.6g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 15g8.9kcal1.5g0.4g0.1g0g
Emmental juustoraaste, lidl66g244kcal19.2g0g18.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g27g159kcal5.6g1.8g14.3g0g
Leivinjauhe 5g8.7kcal0.3g1.9g0g0g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g5g1.6kcal0g0g0g4g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)7.5g19kcal1.2g2.5g0.5g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g1040kcal69.2g13.6g78.2g12.4g
Valittu annoskoko180g520kcal34.6g6.8g39.1g6.2g
Annoskoko puolitettuna90g260kcal17.3g3.4g19.6g3.1g
Arvot/100g100g289kcal19.2g3.8g21.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236488