Juustokakku

Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.

Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.

Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.

Laita kylmiöön jähmettymään.

Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.

Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.

Lisää liivate lämpimään Baileykseen.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.

Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.

Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi48g215kcal3.1g28.7g10g1.5g
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Mascarpone (250g)50g260kcal2.2g2.2g26.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl40g136kcal0.8g1.2g14g0g
Baileys, Irish Cream, Original20g70kcal0.6g4g3.1g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g3.6g12kcal0.3g1.9g0.3g0.1g
Liivate 9g31kcal7.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g1593kcal29.6g76.2g124.6g3.2g
Valittu annoskoko180g797kcal14.8g38.1g62.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna90g398kcal7.4g19.1g31.2g0.8g
Arvot/100g100g443kcal8.2g21.2g34.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261242