Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 28g171kcal6.7g1.8g15g2g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl16g54kcal2.2g8.9g1.1g1.7g
Vehnäjauho puolikarkea 32g109kcal3.2g22.2g0.4g1.1g
Rypsiöljy 12g105kcal0g0g11.9g0g
Vehnälese 4g9kcal0.5g0.6g0.2g1.5g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 40g18kcal0.1g4g0g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g16g56kcal0g14.1g0.1g0.7g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 5.9g22kcal1.1g0.7g1.3g1.8g
Hunaja 12g39kcal0.1g9.6g0g0g
Siirappi, tumma16g51kcal0g11.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g1265kcal27.8g147.2g60g17.6g
Valittu annoskoko180g633kcal13.9g73.6g30g8.8g
Annoskoko puolitettuna90g316kcal7g36.8g15g4.4g
Arvot/100g100g351kcal7.7g40.9g16.7g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266500