Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 27g93kcal2.8g19g0.3g1g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g11g11kcal0.6g1.6g0.3g1.7g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g19g87kcal0.1g0.1g9.6g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Mustikka metsä- 38g17kcal0.2g2.4g0.2g1.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 42g27kcal1.3g2g1.5g0g
Sokeri 8.9g36kcal0g8.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1g4.2kcal0g1g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g1g5.6kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g703kcal16g89g29.8g7.8g
Valittu annoskoko180g351kcal8g44.5g14.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna90g176kcal4g22.3g7.5g2g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138520