Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 45g8.1kcal0.3g1.1g0.2g0.3g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g45g176kcal0g44.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g45g13kcal0.3g2.7g0.1g1.1g
Raparperi 45g15kcal0.3g2.5g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g423kcal1.8g100.8g0.6g4g
Valittu annoskoko180g211kcal0.9g50.4g0.3g2g
Annoskoko puolitettuna90g106kcal0.5g25.2g0.2g1g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28g0.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144731