-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g63g16kcal0.8g2.5g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha63g104kcal11.9g0g6.3g0g
Keittojuurekset, Rainbow24g5.9kcal0.2g1.1g0.1g0g
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.7g4.8kcal0.2g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g277kcal26.8g10.4g14g1.2g
Valittu annoskoko180g139kcal13.4g5.2g7g0.6g
Annoskoko puolitettuna90g69kcal6.7g2.6g3.5g0.3g
Arvot/100g100g77kcal7.4g2.9g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479