Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 54g187kcal5.5g38.1g0.7g1.9g
Sokeri 36g144kcal0g35.5g0g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow26g144kcal0.2g0.2g15.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)11g13kcal1.2g0g0.9g0g
Piimä, rasvaton (Valio)21g6.7kcal0.7g0.9g0g0g
Mustikka metsä- 31g14kcal0.2g2g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g1021kcal15.8g154.2g35g5.8g
Valittu annoskoko180g511kcal7.9g77.1g17.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna90g255kcal4g38.6g8.8g1.5g
Arvot/100g100g284kcal4.4g42.8g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105