Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 21g189kcal0g0g21.3g0g
Pellavansiemenöljy43g384kcal0g0g42.6g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g21g17kcal0g0g1.9g0g
Viinietikka 95g20kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g1218kcal0g1g131.6g0g
Valittu annoskoko180g609kcal0g0.5g65.8g0g
Annoskoko puolitettuna90g305kcal0g0.3g32.9g0g
Arvot/100g100g339kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180233