Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 56g22kcal0.6g3.9g0.1g1.4g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ruokaöljy keskiarvo 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Paistijauheliha 10%75g127kcal15g0g7.5g0g
Kasvisliemikuutio 2.1g6.3kcal0.2g0.3g0.5g0g
Riisi tumma 32g111kcal2.2g22.9g0.7g1.3g
Timjami 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Persilja 0.9g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g588kcal36.2g55.4g22.8g6.2g
Valittu annoskoko180g294kcal18.1g27.7g11.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna90g147kcal9.1g13.9g5.7g1.6g
Arvot/100g100g163kcal10.1g15.4g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181327