Porkkanapiirakka

Vaahdota kananmunat ja sokeri, lisää joukoon voisula, porkkanaraaste ja vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 1 tl ruokasoodaa, 1 tl leivinjauhetta ja 1 rkl kanelia.

Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista uunissa noin 20 minuuttia 200 asteessa.

Kuorrutus:
50 g voisulaa, tomusokeri, 1 tl vaniljasokeria ja 2 purkkia Hovi tuorejuustoa sekoitetaan massaksi ja levitetään jäähtyneen piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 24g30kcal2.6g0.1g2.2g0g
Sokeri 34g138kcal0g34.1g0g0g
Voi 20g146kcal0.2g0.1g16.3g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.5g5.5kcal0.1g1.2g0.1g0g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g25g100kcal0g25.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Hovi tuorejuusto appelsiini20g66kcal1.4g2.6g5.4g0g
Mantelirouhe, 1 rkl6g35kcal1.3g0.3g3g0.7g
Porkkana 43g14kcal0.3g2.4g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g1149kcal12g133.2g62.4g3.6g
Valittu annoskoko180g574kcal6g66.6g31.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna90g287kcal3g33.3g15.6g0.9g
Arvot/100g100g319kcal3.3g37g17.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192944