Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 72g33kcal0.4g5.9g0.1g2.9g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g21g6.3kcal0.2g0.8g0.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 56g156kcal1.1g1.7g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g479kcal11.2g17g38.4g5.8g
Valittu annoskoko180g239kcal5.6g8.5g19.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna90g120kcal2.8g4.3g9.6g1.5g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256957