Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g75g278kcal3.4g23.3g18.8g2.8g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g30g33kcal6.9g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g38g53kcal2.9g4.5g2.6g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)28g5.6kcal0.2g1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g742kcal27g58.4g44.2g6g
Valittu annoskoko180g371kcal13.5g29.2g22.1g3g
Annoskoko puolitettuna90g186kcal6.8g14.6g11.1g1.5g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.2g12.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263822