Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 13g8.9kcal0.2g1.8g0g0.1g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g30g39kcal6g0g1.8g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g31g78kcal5.9g0g6.9g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä25g17kcal0.8g3g0.2g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 81g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g286kcal25.8g9.6g17.8g1.8g
Valittu annoskoko180g143kcal12.9g4.8g8.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna90g72kcal6.5g2.4g4.5g0.5g
Arvot/100g100g79kcal7.2g2.7g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274049