Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Sokeri 19g76kcal0g18.7g0g0g
Fariinisokeri19g76kcal0g18.7g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g45g38kcal0.5g8.2g0.2g0.8g
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 47g160kcal4.8g32.7g0.6g1.6g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Suklaa tumma 19g97kcal0.7g10g5.8g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g1102kcal17.4g180.6g32.6g6.8g
Valittu annoskoko180g551kcal8.7g90.3g16.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna90g276kcal4.4g45.2g8.2g1.7g
Arvot/100g100g306kcal4.8g50.2g9.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181