Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g75g551kcal0.8g0.8g60.4g0g
Sokeri 21g87kcal0g21.4g0g0g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 67g230kcal6.8g46.9g0.8g2.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)12g26kcal0g6.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g1814kcal15.4g157.2g122.4g5g
Valittu annoskoko180g907kcal7.7g78.6g61.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna90g454kcal3.9g39.3g30.6g1.3g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591