Banana Bread

HUOM! Aineksista puuttuu 1/2 tl ruokasoodaa sekä 2/3 tl vaniljauutetta, joita ei löydy tuotehausta.

1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa
2. Sulata margariini ja yhdistä munat, piimä sekä margariini ja vaniljauute keskenään
3. Muussaa ylikypsät (mustuneet) banaanit
4. Sekoita kaikki aineet keskenään, ÄLÄ vatkaa, vaan sekoita kevyesti, kunnes taikina on sekoittunut.

5. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka
6. Kaada taikina vuokaan
7. Paista 175 C uunissa keskitasolla noin 45 min tai kunnes kakku on kauniin ruskea.

8. Nauti!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 34g116kcal3.5g23.7g0.4g1.2g
Tattarijauho, Myllynparas14g48kcal1.8g9.5g0.2g0.7g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 23g7kcal0.7g0.8g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g57g48kcal0.6g10.3g0.2g1g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 22g158kcal0.1g0g17.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 17g21kcal1.9g0g1.5g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 10g4.2kcal1g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.8g2.2kcal0g0.7g0g0.5g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas -neste1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g809kcal19.2g90g40.2g6.8g
Valittu annoskoko180g405kcal9.6g45g20.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna90g202kcal4.8g22.5g10.1g1.7g
Arvot/100g100g225kcal5.3g25g11.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321419