Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 125g36kcal1.3g5.8g0.4g2.3g
Vehnälese 1.9g4.3kcal0.2g0.3g0.1g0.7g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g13g43kcal0.3g0.4g4.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu15g19kcal1.7g0g1.4g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g206kcal7g13.6g12.6g6g
Valittu annoskoko180g103kcal3.5g6.8g6.3g3g
Annoskoko puolitettuna90g52kcal1.8g3.4g3.2g1.5g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.8g3.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323060