Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 41g11kcal1.3g0.4g0.3g0.7g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g45g179kcal9.9g0g14.9g0g
Pinjansiemenet, Parrots37g231kcal10.8g4.8g20.5g1.4g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g51g456kcal0g0g50.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g1767kcal45g12.4g172.8g4.4g
Valittu annoskoko180g884kcal22.5g6.2g86.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna90g442kcal11.3g3.1g43.2g1.1g
Arvot/100g100g491kcal12.5g3.4g48g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368640