Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 28g38kcal3.4g0.1g2.7g0g
Sokeri 35g144kcal0g35.4g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 61g209kcal6.2g42.6g0.7g2.1g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g1100kcal19.6g167.8g37g6.2g
Valittu annoskoko180g550kcal9.8g83.9g18.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna90g275kcal4.9g42g9.3g1.6g
Arvot/100g100g306kcal5.4g46.6g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671