Minttuiset suklaacookiet

Rouhi suklaa ja karamellit karkeaksi rouheeksi.

Sekoita kuivat aineet.

Vatkaa voi ja sokerit ja lisää kananmunat.

Lisää kuivat aineet ja suklaarouheet.

Nostele kahdella ruokalusikalla 20 "kasaa" leivinpaperille . Paista 175 asteessa 10-15 minuutia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

G5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g28g206kcal0.3g0.3g22.5g0g
Fariinisokeri17g69kcal0g16.9g0g0g
Stevia sokeri (Dansukker), annos 100g8.5g34kcal0g8.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu31g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g126kcal3.7g25.6g0.4g1.3g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten11g37kcal2.6g5.1g2.4g1.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.3g9kcal0g2.2g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Taloussuklaa, Fazer23g116kcal0.9g12.6g6.8g1.2g
Suklaasydän (Panda), annos 150g23g110kcal1.3g15.3g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g1491kcal24.4g173.4g79.2g7.4g
Valittu annoskoko180g745kcal12.2g86.7g39.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna90g373kcal6.1g43.4g19.8g1.9g
Arvot/100g100g414kcal6.8g48.1g22g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406005