Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 16g10kcal0.1g1.9g0.1g0.7g
Porkkana 42g14kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Peruna, vanha, kuorittu 34g26kcal0.6g5.3g0.1g0.3g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g14g52kcal4.2g8g0.4g0.3g
Grahamjauho 11g36kcal1.1g6.6g0.2g1.1g
Ruokasuola jodioitu 1.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 53g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g2.6g2kcal0g0.5g0g0g
Flora culinesse6.6g49kcal0g0g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g376kcal12.6g49.2g12.6g7g
Valittu annoskoko180g188kcal6.3g24.6g6.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna90g94kcal3.2g12.3g3.2g1.8g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.7g3.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421237