Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.2kcal0.1g0.9g0g0.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka5g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g58g56kcal4g7.5g0.3g3.3g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)63g19kcal0.6g3.7g0.1g0.6g
Makaroni, pasta 19g61kcal1.9g12.4g0.2g0.6g
Pinaatti 6.2g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g352kcal14g50.6g8.2g10.4g
Valittu annoskoko180g176kcal7g25.3g4.1g5.2g
Annoskoko puolitettuna90g88kcal3.5g12.7g2.1g2.6g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14.1g2.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462284