Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima8.4g33kcal2.4g0g2.5g0g
Katkarapu 56g39kcal8.1g0g0.6g0g
Tomaattimurska 70g21kcal0.4g3.7g0.1g1.3g
Hunaja 0.9g3kcal0g0.7g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 7.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g35g88kcal3.5g15.1g1.2g2.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g384kcal29g40g10.2g7.8g
Valittu annoskoko180g192kcal14.5g20g5.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna90g96kcal7.3g10g2.6g2g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.1g2.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63471