Pehmeä mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet, ota syrjään n.1/3 murusta.

Lisää sultettu rasva suurempaan määrään jauhoja.

Nypi sekaisin lisää piimä ja kananmuna.

Levitä pohjataikina uunipannulle, päälle mustikat.

Sekoita rahkan joukkoon kananmunat v. sokeri ja sokeri, kaada seos mustikoiden päälle, lopuksi muruseos tämän päälle.

Paista 175 n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Ballroomlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g17g69kcal0g16.9g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Voi 16g113kcal0.2g0.1g12.7g0g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)13g4kcal0.4g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.8g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Mustikka metsä- 50g22kcal0.3g3.2g0.3g1.7g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 31g19kcal3.1g0.9g0.1g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g11g46kcal0g11.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana361g792kcal17g110.6g29.4g5.4g
Valittu annoskoko180g396kcal8.5g55.3g14.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna90g198kcal4.3g27.7g7.4g1.4g
Arvot/100g100g220kcal4.7g30.7g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296999