Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus26g17kcal0.4g3.8g0g0.4g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä29g20kcal0.9g3.5g0.2g0.9g
Atria broilerin fileesuikale naturell51g56kcal11.7g0g1.1g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g1.6g4.5kcal0.1g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g194kcal26.2g15.2g3.2g2.6g
Valittu annoskoko180g97kcal13.1g7.6g1.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna90g49kcal6.6g3.8g0.8g0.7g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278084