Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 27g94kcal2.8g19.2g0.3g1g
Kananmuna kuorineen punnittu29g36kcal3.2g0.1g2.6g0g
Sokeri 27g109kcal0g26.9g0g0g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.1g7.7kcal0.1g1.7g0.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 11g98kcal0g0g11.1g0g
Kardemumma, annos 2g0.7g2.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 28g84kcal5.2g0.7g6.8g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 7g50kcal0.1g0g5.6g0g
Tomusokeri 1dl=60g13g51kcal0g12.7g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl4.6g26kcal1g0.2g2.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g1151kcal25.6g131g57.8g4.8g
Valittu annoskoko180g575kcal12.8g65.5g28.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna90g288kcal6.4g32.8g14.5g1.2g
Arvot/100g100g319kcal7.1g36.3g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318424