Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 22g23kcal0.8g3.9g0.2g0.6g
Kananmuna kuorineen punnittu 12g15kcal1.3g0g1.1g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g44g26kcal1.6g3.2g0.9g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)11g39kcal0.6g8.1g0.4g0.6g
Korppujauho 4.6g17kcal0.5g3.4g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha87g145kcal16.6g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g528kcal42.8g37.2g22.6g2.8g
Valittu annoskoko180g264kcal21.4g18.6g11.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna90g132kcal10.7g9.3g5.7g0.7g
Arvot/100g100g147kcal11.9g10.3g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91676