Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 73g13kcal0.4g1.8g0.3g0.5g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen42g58kcal7.9g0g2.9g0g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)13g39kcal1.7g0g3.6g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g18g13kcal0.8g2.3g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl21g18kcal0.3g0.9g1.5g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore2.1g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g10g27kcal3.1g0.2g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana361g341kcal28.8g11.2g19.8g1.2g
Valittu annoskoko181g171kcal14.4g5.6g9.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna90g85kcal7.2g2.8g5g0.3g
Arvot/100g100g95kcal8g3.1g5.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205278