Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali100g21kcal1.2g3.4g0.2g2.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.2g0.2kcal0g0.1g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Oliiviöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana361g152kcal3.6g17.4g7.4g7.4g
Valittu annoskoko181g76kcal1.8g8.7g3.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna90g38kcal0.9g4.4g1.9g1.9g
Arvot/100g100g42kcal1g4.8g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245118