Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Pennepasta, Gallo47g157kcal5.9g31.6g0.7g2.8g
Herkkusieni 39g6.2kcal0.8g0.1g0.1g0.6g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 43g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.3g0.5kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton14g10kcal1.3g0.6g0.3g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g31g4.4kcal0.6g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana361g438kcal17.4g65.2g11.6g6.8g
Valittu annoskoko181g219kcal8.7g32.6g5.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna90g110kcal4.4g16.3g2.9g1.7g
Arvot/100g100g121kcal4.8g18.1g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267605