Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss73g20kcal0.6g3.7g0.3g2.1g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g37g27kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g23g37kcal3.7g0.2g2.1g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g4.1g4.9kcal0.1g0.2g0.4g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana361g179kcal10.2g20g5.8g5.2g
Valittu annoskoko181g90kcal5.1g10g2.9g2.6g
Annoskoko puolitettuna90g45kcal2.6g5g1.5g1.3g
Arvot/100g100g50kcal2.8g5.5g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258822