Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale19g60kcal2.2g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Suolasienet (rouskuja)27g5.5kcal0.4g1.4g0.1g0g
Tomaattimurska, 1 prk88g23kcal0.5g4.6g0.2g1.2g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 1.1g2.8kcal0.2g0.2g0g0.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 22g72kcal0.4g0.7g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana361g342kcal8.2g16.4g27.2g4g
Valittu annoskoko181g171kcal4.1g8.2g13.6g2g
Annoskoko puolitettuna90g86kcal2.1g4.1g6.8g1g
Arvot/100g100g95kcal2.3g4.5g7.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399943