Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g500g625kcal105g0g22.5g0g
Pekoni (Dulano)117g299kcal21g3.7g22.2g0g
Oliiviöljy 17g147kcal0g0g16.7g0g
Porkkana 125g41kcal0.8g6.9g0.2g3.2g
Palsternakka 333g212kcal1.7g39.3g1.3g15g
Selleri, annos 50g125g18kcal1.2g3.7g0g0g
Paprika punainen 42g12kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Vesi417g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 125g38kcal1.6g6g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g2783kcal263.4g123g126.6g42.2g
Valittu annoskoko1800g1392kcal131.7g61.5g63.3g21.1g
Annoskoko puolitettuna900g696kcal65.9g30.8g31.7g10.6g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.4g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271067