Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 125g89kcal2.3g18g0.2g1.3g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g300g390kcal60g0g18g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g313g781kcal59.4g0.1g68.7g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä250g170kcal7.8g30g1.8g7.5g
Vesi, vesijohtovesi 813g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g2861kcal259g96.2g177.4g17.6g
Valittu annoskoko1800g1431kcal129.5g48.1g88.7g8.8g
Annoskoko puolitettuna900g715kcal64.8g24.1g44.4g4.4g
Arvot/100g100g80kcal7.2g2.7g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274049