Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi210g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 331g472kcal41.3g1g33.9g0g
Voi 18g131kcal0.2g0.1g14.7g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 301g1067kcal5.6g8g114.2g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 394g137kcal18g7.6g1.2g9.8g
Kukkakaali 547g132kcal9.9g12g1.6g12.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g3875kcal150g57.4g331.2g44.8g
Valittu annoskoko1800g1938kcal75g28.7g165.6g22.4g
Annoskoko puolitettuna900g969kcal37.5g14.4g82.8g11.2g
Arvot/100g100g108kcal4.2g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149