Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g721g1768kcal72.1g57.7g129.9g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl180g63kcal1.8g10.8g1.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)487g779kcal13.1g13.1g73g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr180g505kcal14.4g17.1g43.3g2.9g
Vesi180g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix33g16kcal0.5g3.2g0.2g0g
Sinappi 18g24kcal0.8g2.5g1.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g6309kcal205.4g208.8g498.6g6.4g
Valittu annoskoko1800g3155kcal102.7g104.4g249.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna900g1577kcal51.4g52.2g124.7g1.6g
Arvot/100g100g175kcal5.7g5.8g13.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154523