Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)1082g1364kcal119g3.2g97.4g0g
Sokeri 307g1245kcal0g306.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai235g821kcal28.1g166.5g4.9g7g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 72g267kcal13.3g7.9g15.7g21.9g
Leivinjauhe 18g32kcal0.9g6.8g0g0.1g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 36g128kcal0.1g0g14.4g0g
Korppujauho 51g185kcal5.3g37.8g0.5g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g8080kcal333.4g1057g265.8g63.4g
Valittu annoskoko1800g4040kcal166.7g528.5g132.9g31.7g
Annoskoko puolitettuna900g2020kcal83.4g264.3g66.5g15.9g
Arvot/100g100g225kcal9.3g29.4g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256