Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 442g631kcal55.3g1.3g45.3g0g
Perunajauhot,rainbow402g1303kcal0.4g325.8g0.4g5.6g
Sokeri 342g1388kcal0g341.5g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Mansikka 237g110kcal1.2g19.9g0.5g4.5g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g118g461kcal0g115.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 237g97kcal2.4g9.7g1.9g8.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g8016kcal119.6g1635.8g96.2g38g
Valittu annoskoko1800g4008kcal59.8g817.9g48.1g19g
Annoskoko puolitettuna900g2004kcal29.9g409g24.1g9.5g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.4g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126386