Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti452g1265kcal15.4g25.3g122g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g90g145kcal7.2g3.6g11.7g0g
Paprika punainen 422g124kcal4g19g1.7g8g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)158g47kcal1.6g9.5g0.3g1.6g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g678g881kcal74.5g10.2g61g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g4922kcal205.4g135.2g393.4g19.2g
Valittu annoskoko1800g2461kcal102.7g67.6g196.7g9.6g
Annoskoko puolitettuna900g1231kcal51.4g33.8g98.4g4.8g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.8g10.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170310