Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g750g4125kcal7.5g7.5g450g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 500g1651kcal10g15g175g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten450g1485kcal105.8g202.5g94.5g49.5g
Canderel makeutusjauhe100g384kcal2.9g93.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g15289kcal252.4g636.2g1439g99g
Valittu annoskoko1800g7645kcal126.2g318.1g719.5g49.5g
Annoskoko puolitettuna900g3822kcal63.1g159.1g359.8g24.8g
Arvot/100g100g425kcal7g17.7g40g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655