Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g83g458kcal0g0g50g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g250g1263kcal20.5g145g65g11.3g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g583g379kcal64.2g24.5g1.8g0g
Sokeri 50g203kcal0g50g0g0g
Liivate 17g58kcal14.3g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g67g28kcal0.2g6.7g0.1g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g333g1850kcal27g173.3g116.7g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g417g792kcal18.8g66.7g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g10062kcal290g932.4g567.2g22.6g
Valittu annoskoko1800g5031kcal145g466.2g283.6g11.3g
Annoskoko puolitettuna900g2515kcal72.5g233.1g141.8g5.7g
Arvot/100g100g280kcal8.1g25.9g15.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234892