Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 548g781kcal68.4g1.6g56.1g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 149g89kcal14.6g4.5g0.6g0g
Emmental juustoraaste, lidl664g2442kcal192.4g0g185.8g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g265g1593kcal55.7g17.5g143.3g0g
Leivinjauhe 50g87kcal2.6g18.8g0g0.2g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g50g16kcal0g0g0g39.8g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)75g190kcal12.4g25.5g4.6g22.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g10396kcal692.2g135.8g780.8g124.8g
Valittu annoskoko1800g5198kcal346.1g67.9g390.4g62.4g
Annoskoko puolitettuna900g2599kcal173.1g34g195.2g31.2g
Arvot/100g100g289kcal19.2g3.8g21.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236488