Kaalilaatikko

Suikaloi kaali ja hauduta isossa kattilassa pehmeäksi.

Mausta fondilla ja suolalla.

Paista samaan aikaan jauheliha ja mausta sekin suolalla.

Sekoita liha ja kaali keskenään ja laita uuniin 200 astetta.

Pinnalle sopivasti voita ja anna olla uunissa noin kolme tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1126g238kcal13.5g38.3g2.3g23.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 450g1024kcal85.5g0g76.5g0g
Voi 11g76kcal0.1g0g8.5g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)19g19kcal1.4g3.2g0.1g0.4g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g2714kcal201g83g174.8g48g
Valittu annoskoko1800g1357kcal100.5g41.5g87.4g24g
Annoskoko puolitettuna900g678kcal50.3g20.8g43.7g12g
Arvot/100g100g75kcal5.6g2.3g4.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243858