Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali997g210kcal12g33.9g2g20.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g498g140kcal3g29.6g1g12.5g
Sipuli (kuorittu)249g67kcal3.2g12g0.5g4.2g
Valkoviinietikka (Rajamäen)13g2.5kcal0g0.8g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 10g40kcal0g9.9g0g0g
Oliiviöljy 34g297kcal0g0g33.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g1515kcal36.4g172.4g74.2g75.2g
Valittu annoskoko1800g757kcal18.2g86.2g37.1g37.6g
Annoskoko puolitettuna900g379kcal9.1g43.1g18.6g18.8g
Arvot/100g100g42kcal1g4.8g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245118